Makeup rutina

Každá z nás väčšinou používa na každodenné líčenie tie isté produkty. Preto vám chcem ukázať tie moje. Líčim sa takmer každý deň, pretože moja pleť má veľa nedokonalostí ako akné a začervenané miesta či fľaky. Ide mi hlavne o maskovanie a zjednotenie farby pleti.


Makeup používam momentálne Maybelline Affinitone v odtieni 03 light sand beige. Keďže som dosť bledá, vždy vyberám ten najsvetlejší, hoci aj tento by som prijala ešte o odtieň svetlejší. Je vhodný pre všetky typy pleti, obsahuje vitamín E a arganovy olej. Jeho krytie je celkom postačujúce, skôr stredné.


Na nedokonalosti, ktoré neprekryje makeup používam tekutý korektor od Catrice. O ňom vám nemusím viac hovoriť, myslím, že každá ho dobre pozná a má s ním skúsenosť. Je proste skvelý.


Na zmatnenie a zapudrovanie používam transparentný púder od Rimmel. K nemu tiež len v krátkosti, je skvelý a používam ho už naozaj dosť dlho a nehodlám ho meniť. Konečne som našla ten pravý a ešte k tomu aj za super cenu.


Pokračujem obočím, na ktoré používam set z DM drogerie. Tiež za tú cenu nemám čo vytknúť. Obočie sa ni s ním maľuje rýchlo a jednoducho a aj výdrž je postačujúca.


Čo ale celkom mením špirálu, pretože ma stále nejaká zaujme. Našťastie mám šťastie na špirály a takmer s každou som spokojná. S niektorou síce menej, s niektorou viac, ale zatiaľ sa mi nestalo, že by som nejakú nevypotrebovala alebo vyhodila. Momentálne najčastejšie používam špirálu L'Oréal Mega Volume miss Baby Roll, ktorú tiež určite poznáte. Zo začiatku mi vadila kefka, keďže má akoby tie stetinky viac od seba než mala špirála, ktorú som predtým používala, ale zvykla som si a som s jej výsledkom spokojná. Riasy pekne predĺži, zahustí, proste krásne zvýrazní.

1 komentár:

  1. Ten makeup jsem také kupovala - mám hrozně světlou pleť, takže jsem také vzala co nejsvětlejší odstín. Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách jsem sehnala ještě světlejší odstín. Ale i ten je bohužel laděn do béžových tónů, což na mé porcelánové pleti s nádechem do růžova vypadá příšerně. A přišlo mi, že se mi hrozně leskl obličej po tomto makeupu. Teď používám od Rimmel.

    Inka Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♥