Moja skúsenosť s Biodermou

Bioderma je veľmi známa kozmetika. Pomohla už niekoľkým dievčatám, možno aj chlapcom v boji s akné. Preto som sa rozhodla ju vyskúšať aj ja a teraz by som sa rada podelila s mojím názorom na konkrétne produkty tejto značky. 


Rozhodla som sa vyskúšať čistiaci gél, krém a micelarku z rady Sebium. Začnem teda micelarkou. S tou som celkom spokojná, aj napriek tomu, že som sa micelarkam začala vyhýbať  a radšej na odlíčenie pleti používam odličovacie produkty a potom čistím pleť čistiacim gélom.  Táto micelarka krásne odlíči všetok makeup aj vodeodolný. Nijak pleť nedráždi. Takže som s ňou celkom spokojná. 


Čistiaci gél používam ako na odličovanie, tak na vyčistenie pleti. Praktická je pumpička na dávkovanie, tie sú u mňa vždy plus. Pleť vyčistí, tiež nedráždi. 


Na koniec ešte hydratačný krém proti lesknutiu a na rozšírené póry. Skvelý je v tom, že naozaj fungoval a pleť sa tak nemastila v T zóne, pretože ja mám zmiešanú pleť. Rýchlo sa vstrebe, ale v okolí líc by som potrebovala niečo viac hydratačné. Tiež bol celkom fajn pod makeup, jediné v čom bol problém, vydržal mi veľmi krátko. Obsahuje len 30 ml a fakt vydržal mi asi dva týždne. A to som ho používala ráno aj večer.

Síce tieto produkty nie sú zlé,  micelarka pekne všetko odlíči, čistiaci gél čistí a krém krásne zmatní pleť, ale rozdiel v akné som nespozorovala, čo je škoda.  

3 komentáre:

  1. Ja nemám s Biodermou absolutne žiadnu skusenost. Ani sama neviem prečo, ale nikdy ma nejak nelákala.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mi tá micelárka sedí, no často si ju nekupujem hlavne kvôli jej cene. Od Biodermy je tiež dobrý rad Hydrabio, mala som sérum a bolo dobré.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, micelárka je fajn, škoda len tej ceny. Keď ju fakt porovnám s Garnierkou , tak je to to isté. O Hydrabio rade som uvažovala, pretože som Bioderme chcela dať ďalšiu šancu, ale radšej sa obzriem na nejaké prírodnejšie produkty. Ale tak v budúcnosti možno skúsim. Najmä v zime by som ju chcela vyskúšať. :-)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár ♥