Sprchovanie s Weledou

Krásny deň prajem. 

Dnes tu mám pre Vás recenzie na sprchovacie emulzie a jeden jemný peeling od Weledy. Máte s nimi skúsenosť? Ak áno, napíšte mi do komentára, ktoré ste skúšali a ako ste s nimi boli spokojní. :-)



Začnem pre mňa tým najsladším produktom, ktorý už poznám dlho a mám ho poriadne odskúšaný. Neviem, či už o tom viete, ale ja zbožňujem všetko sladké, čo chutí sladko či vonia sladko. Myslím si, že veľa z Vás už má skúsenosť s nejakým produktom od Weledy práve z tejto mandľovej rady. No ak nie, predstavte si vôňu marcipánu, pretože táto emulzia má podobnú vôňu. 

Emulzia je vhodná pre citlivú pokožku, jemne a šetrne čistí pokožku.  Vďaka obsahu bambuckého masla pomáha zvláčňovať a vyhladzovať pokožku. Pôsobí na obnovu lipidov  a tým pomáha udržiavať hydratovanú pokožku. Podľa mňa je táto emulzia vhodná najmä na večer, pretože tá sladká vôňa, aspoň teda na mňa, pôsobí veľmi upokojujúco.




Toto je produkt, na ktorý som bola veľmi zvedavá. V poslednej dobe ma začalo zaujímať všetko s obsahom rakytníka a preto som sa na túto emulziu veľmi tešila. Ide o povzbudzujúcu emulziu, ktorú by som osobne odporučila na ranné sprchovanie, pretože má naozaj skvelú sviežu vôňu, ktorá Vás príjemne naladí do celého dňa. Cítite v nej najmä vôňu mandarínok, pomarančov a grepfruitu. 

Cukrové tenzidy vašu pokožku očistia šetrne. Čistý rakytníkový olej a sezamový olej dodajú pokožke chýbajúci tuk, uchovajú vlhkosť v pokožke, čím ju chránia pred vysúšaním.



Znovu niečo so sviežou vôňou. Cez leto som mala možnosť vyskúšať citrusový deodorant, ktorý voňal nádherne sviežo po citrusoch a veľmi som si ho obľúbila.  Ak by Vás o ňom zaujímalo viac, môžete si o ňom prečítať v článku TU. Inak to nebolo ani pri tomto sprcháči. Ideálny na leto, ale myslím, že úplne v pohode ho môžete využívať aj po celý rok. Osvieži Vás, Vašu myseľ, šetrne očistí Vašu pokožku a nabudí Vás. Čo viac si želať? Taktiež v ňom cítiť pomaranče, avšak vďaka vôni citrónu je ešte o niečo sviežejší ako rakytníkový. 




Ďalšou novinkou pre mňa bol brezový peeling. Ako inak, mňa na produktoch takmer vždy zaujíma v prvom rade vôňa. Nie je to ale najdôležitejší faktor, ale vždy ma veľmi zaujíma, ako daný produkt vonia. A pri tomto peelingu som si celkom nevedela predstaviť, akú vôňu môže mať. Po prvom očuchnutí som z neho nebola príliš nadšená, voňal mi tak divne. No časom som si na tú vôňu zvykla, je to tiež taká jemne svieža vôňa, cítiť v nej trochu rozmarínu, trochu včelieho vosku aj trochu ricínového oleja. Obsahuje veľmi jemné zrniečka, konkrétne perly z karnaubského a včelieho vosku, ktoré odstraňujú odumreté bundy, pričom tie vitálne sú chránené. Pokožka je po použití hladká a jemná na dotyk. Vôbec sa nemusíte obávať, že by Vašu pokožku nechal vysušenú. :)


Za poskytnuté produkty na testovanie ďakujem Welede.


6 komentárov:

  1. Mne najviac vonia tá ich mandľová rada, ale citrus a granátove jablko sú tiež pekné :) Ten peeling vyzerá super!
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi ráda bych vyzkoušela jejich mandlovou řadu, musí nádherně vonět. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ráda bych něco vyzkoušela, ale je toho tolik,že nevím co vybrat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten mandľový by som asi vyskúšala. Ja som mala zatiaľ iba ružový a prišiel mi slabý čo sa týka účinkov. Neviem čakala som nejakú hydratáciu alebo skrátka niečo viac za tú cenu okolo 7 eur.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vzorky produktov od Weledy som dostala raz k nejakemu nakupu a musim povedat, ze ma nejak prilis neoslovili. mala som tu citrusovu sprchovaciu emulziu a akosi mi nevonala. ale ta mandlova ma celkom zaujala.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám s nimi skúsenosť, už som ich snáď vyskúšala všetky :) Mám ich veľmi rada, v teplých mesiacoch uprednostňujem citrusovú a arnikovú, v zime zase levanduľovú a ružovú, po športe samozrejme arnikovú :) a keď si chcem dopriať jemnosť tak mandľovú :) nedám na ne dopustiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár ♥